Hvad koster SEO.

Hvad koster SEO – Det kan være lidt svært lige at sige præcist, hvor meget søgemaskine optimering koster. Vi kan finde ud af det sammen eller du kan selv sætte dit budget. Du kan så regulere op eller ned alt efter hvor meget du får ud af det arbejde som bliver gjort.

Egentlig ville jeg gerne lave nogle pakke priser, men det bliver meget nem lidt for firkantet. Prisen vil også afhænge af hvor meget af det “manuelle” arbejde du selv vil lave, når du først ved hvad der et som skal gøres.

Lad os lave et eksempel på en SEO pris :

Du har en webshop med 100 produkter, du vil gerne lave så meget som muligt selv, men har svært ved at komme i gang.

1. Du skal have en Google konto, google analytic, Google Search console og Google My Business som skal sættes op og godkendes, så kan du få indblik i hvem der besøger din webshop, hvilke søgeord de bruger samt en hel masse andet.

2. Din webshop skal optimeres rent teknisk således at webshoppen følger retningslinjerne fra Google.

3. Vi skal finde nogle keywords, altså de ord som dine kunder vil søge efter når de vil købe de produkter som du har til salg.

Jeg kan hjælpe dig i gang med disse ting, og giver dig retningslinjer for hvordan du skal komme videre. Prisen for dette vil være omkring kr. 3000,00 plus moms.

Du kan også lade mig udføre en større del af arbejdet, evt. lave en aftale om opsætning, optimering og derefter en fast månedlig pris eller hjælp efter behov.

Hvorfor skal du vælge mig til at lave dit SEO arbejde.

Det skal du fordi min Time pris er kr. 580,00. Det er relativt billigt, og det er fordi jeg kun er mig, og derfor ikke har yderligere ansatte eller lokaler mm. som jeg også skal betale. Jeg har kun min viden, min Pc og min software. (og min printer). Du kan løbende følge med i arbejdet og se resultaterne af indsatsen. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds kan du hurtigt afbryde samarbejdet, uden at det har kostet dig en mindre formue.

Kontakt Mig

Skriv til mig for mere information